Tiden lærer, læger og går…

Signe AKA AnorekSigne

Signe AKA AnorekSigne

Det var faktisk med en krop, der bævede i hver eneste celle, at jeg tog kontakt til min kyndige hjemmeside-veninde i sensommeren, fordi jeg længe har gået og tænkt over at ændre min hjemmeside.

Det kan måske lyde lidt “nå nå, …og, Signe..?” i jeres ører/øjne – men, det har stor betydning og tankevirksomhed for mig. Min hjemmeside og mine blogs har jo faktisk fløjet mig i denne gode retning jeg er nu.

Det var ved mine blogs og min hjemmeside jeg ligesom “gik i luften” – og I fik lyst til at følge med. Det var jo ikke kun jer, trofaste læsere, men også den mere offentlige del af Danmark, der fik øjnene op for hvordan det er, at leve med en spiseforstyrrelse.

Jeg tog jer med på min rejse OP og UD. Jeg blev en “AnorekSigne”, som et forlag ville udgive en bog om. Jeg har delt af mine tanker, mine handlinger og min hverdag – og alt sammen er modtaget så hjerteligt af jer. Det er jeg sgu glad for, TAK.

Men, nu er tiden inde til jeg drejer mig selv i en lidt anden retning. Jeg har det sidste lille års tid følt jeg har skulle mene, føle eller tænke noget om noget hver 14.dag eller sådan. Fordi; det er det jeg har gjort de sidste 3,5 år – så det skal jeg da fortsat gøre. Men, det er blevet lidt et pres eller åg, om man vil.

Jeg er et helt andet sted nu, 3,5 år – det siger sig selv, livet lærer, tiden læger sår, og jeg har lært SÅ meget mere om mig selv og mit fundament. Men, jeg har også formået at få jer, der har lyst, med ind i anoreksiens verden, som faktisk var og ER mit håb og mål. Jeg er begyndt at bruge min erfaring til at hjælpe, råde og vejlede andre – både syge men så sandelig også pårørende og behandlere i hvordan man bedst muligt tackler os forstyrrede. Og hvordan man IKKE gør…

Altså, tog jeg skridtet, lader nu Carina og BrandSome arbejde lidt for et løft af min hjemmeside. Det er jeg SÅ spændt på. Mine indlæg bliver nu til nyhedsbreve. Jeg håber I vil trykke “tilmeld”, når det kan lade sig gøre. Jeg skal nok give lyd, når det hele ændres. Jer, der allerede nu får en mail med mit indlæg, tænker jeg ikke skal gøre så meget. I kommer med i den nye “adressebog”, eller hvad sådan noget nu hedder. Ellers ligger jeg det på både Facebook og Instagram, når siden er færdig – så I kan besøge den, hvis I har lyst.

Jeg holder aldrig op med at skrive, men jeg tænker på en ny bog – og derved pauser jeg lidt på indlæg. Jeg er dog bevidst om det ikke kommer ud til helt samme bredde, når man skal tilmelde sig et nyhedsbrev, det har jeg lige skullet tage til tilløb til.

Der er sket virkelig meget i de 3 år, siden AnorekSigne blev skrevet… det skal jeg have samlet sammen, forhåbentlig over det næste års tid. Nu vil jeg give det arbejdende folk bag BrandSoME ro, så dette bliver altså mit sidste indlæg…

Det har krævet uendelig mange ture i Øresund, at finde ro i kroppen til at gøre det.

Kærlige tanker til jer alle, Signe

Kærlige tanker til jer alle,  Signe

Del dette blogindlæg
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

3 kommentarer til “Tiden lærer, læger og går…”

  1. Michelle Markussen

    Hvor er, du som altid sej.
    Ny hjemmeside og ny bog. Det hele lyder utroligt spændende.
    Go vind…
    Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.