Foredrag

Jeg er til rådighed for enhver, der vil høre/se mere til mig. Kontakt mig, så vi kan tale om hvad du/I har af forventninger, så dette kan afstemmes  – jeg kører gerne land og rige rundt, i håb om at kunne belyse de tanker og mønstre der er hos mig – og som forhåbentlig kan give udenforstående, pårørende eller implicitte bedre redskaber. Skriv til mig, anoreksigne@gmail.com

Jeg bliver kontaktet af rigtig mange, der gerne vil stille mig spørgsmål i forbindelse med opgaver og lignende. Jeg vil SÅ gerne svare alle, men er tidligere blevet misforstået i mine skriftlige svar – derfor svarer jeg KUN mundtligt, altså ved et møde face to face. Jeg kommer RIGTIG gerne ud til jer. Og – må jeg anbefale jer, at læse min bog, den fortæller HELE min baggrund, og giver jer stort indblik hvem jeg er , og hvad jeg kommer fra. Og, hvordan min sygdom er startet, rullet sig større og større – og mundet ud i dén person jeg er idag. 

8 Comments

 1. Signe
  5. juli 2017 @ 9:46

  Kære Nikoline, TAK for dine søde ord. Dem gemmer jeg i hjertet. Knus til dig

  Reply

 2. Signe
  2. november 2017 @ 11:08

  Kære Pernille – det var en fornøjelse at møde dig, og dit speciale omkring lysets indvirken på psyken er SÅ interessant, og et virkelig overset redskab til at få det bedre. Jeg glæder mig meget til at læse det færdige resultat.

  Reply

 3. Signe
  5. november 2017 @ 8:45

  Velbekomme, jeg håber I kan bruge mine svar. Bedste hilsner Signe

  Reply

 4. Malou
  25. januar 2018 @ 20:10

  Skibby ungdomsklub havde i tirsdags den fornøjelse at byde forældrene i Frederikssund kommunes klubber til et foredrag.
  Sikke en aften!!!
  Signe gav så meget af sig selv og fortalt om det dilemma der ligger i sygdommen, samt alle de følge sygdomme der også er en del af livet med aneroksi.
  Tak for en rigtig god aften.

  Reply

 5. Signe
  8. februar 2018 @ 14:15

  Velbekomme piger, Jeg håber jeres opgave bliver rigtig god.
  Bedste hilsner Signe

  Reply

 6. Sanne Sørensen
  13. februar 2019 @ 9:41

  Kære Signe.
  Jeg vil sige dig 1000 tak for en superhyggelig eftermiddag. Tak for du er så ærlig, ligetil og klar på alle spørgsmål. Jeg har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger (og folk plejer ALDRIG at skrive) så det er rigtig positivt.
  Jeg har været hos lægen der har praksis ved siden af os, hun laver en masse kurser, så jeg har foreslået hende, at hun laver et kursus, hvor du også skal være en del af. Det arbejder jeg lige videre med. … Hun var bestemt ikke afvisende, men derimod meget nysgerrig..
  Jeg mangler 30 sider, så har jeg læst din bog, du har min dybeste respekt. Og som jeg sagde i tirsdags, så sidder der virkelig et godt hoved på dig!!!
  Jeg er helt sikker på, at vi ikke har set det sidste til hinanden, men indtil vi ses igen vil jeg ønske dig al mulig held og lykke, du om nogen fortjener det!!.
  Knus
  Sanne, sygeplejerske Køge Kommune

  Reply

 7. Pia
  2. juli 2019 @ 20:21

  Hej hvor kan man se hvad din bog koster. 🥰

  Reply

  • Signe
   7. juli 2019 @ 10:13

   Hej Pia, den koster 250kr. Jeg sender gerne et eksemplar til dig med en personlig hilsen, send mig mail
   Knus Signe

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Videre til værktøjslinje