Foredrag

Jeg er til rådighed for enhver, der vil høre/se mere til mig. Kontakt mig, så vi kan tale om hvad du/I har af forventninger, så dette kan afstemmes  – jeg kører gerne land og rige rundt, i håb om at kunne belyse de tanker og mønstre der er hos mig – og som forhåbentlig kan give udenforstående, pårørende eller implicitte bedre redskaber.

Send mig en mail

OBS

Jeg bliver kontaktet af rigtig mange, der gerne vil stille mig spørgsmål i forbindelse med opgaver og lignende. Jeg vil SÅ gerne svare alle, men er tidligere blevet misforstået i mine skriftlige svar – derfor svarer jeg KUN mundtligt, altså ved et møde face to face. Jeg kommer RIGTIG gerne ud til jer. Og – må jeg anbefale jer, at læse min bog, den fortæller HELE min baggrund, og giver jer stort indblik hvem jeg er , og hvad jeg kommer fra. Hvordan min sygdom er startet, rullet sig større og større – og mundet ud i dén person jeg er idag. Det tager meget af min tid, og jeg ELSKER det. Jeg mødes med elever alle vegne, jeg har derfor måttet tage dette valg: et interview med mig, hvor jeg bruger tid, transport OG deler ud af mit liv “koster 300kr”, for dem får I et eksemplar af min bog, og de sidste 50kr går til min transport. (Hvis det er i Københavnsområdet). 

8 kommentarer til “Foredrag”

 1. Kære Pernille – det var en fornøjelse at møde dig, og dit speciale omkring lysets indvirken på psyken er SÅ interessant, og et virkelig overset redskab til at få det bedre. Jeg glæder mig meget til at læse det færdige resultat.

 2. Skibby ungdomsklub havde i tirsdags den fornøjelse at byde forældrene i Frederikssund kommunes klubber til et foredrag.
  Sikke en aften!!!
  Signe gav så meget af sig selv og fortalt om det dilemma der ligger i sygdommen, samt alle de følge sygdomme der også er en del af livet med aneroksi.
  Tak for en rigtig god aften.

 3. Sanne Sørensen

  Kære Signe.
  Jeg vil sige dig 1000 tak for en superhyggelig eftermiddag. Tak for du er så ærlig, ligetil og klar på alle spørgsmål. Jeg har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger (og folk plejer ALDRIG at skrive) så det er rigtig positivt.
  Jeg har været hos lægen der har praksis ved siden af os, hun laver en masse kurser, så jeg har foreslået hende, at hun laver et kursus, hvor du også skal være en del af. Det arbejder jeg lige videre med. … Hun var bestemt ikke afvisende, men derimod meget nysgerrig..
  Jeg mangler 30 sider, så har jeg læst din bog, du har min dybeste respekt. Og som jeg sagde i tirsdags, så sidder der virkelig et godt hoved på dig!!!
  Jeg er helt sikker på, at vi ikke har set det sidste til hinanden, men indtil vi ses igen vil jeg ønske dig al mulig held og lykke, du om nogen fortjener det!!.
  Knus
  Sanne, sygeplejerske Køge Kommune

Der er lukket for kommentarer.