4 Comments

 1. Tone
  2. maj 2017 @ 0:09

  Hej Signe
  Nu har jeg siddet og læst lidt på din blog og jeg vil bare sige, HOLD DA OP hvor er du sej! Hvor bliver jeg sur på systemet. Det kan ikke være rigtigt at du skal Hove dig selv op igen, når du tydeligt udviser du har brug for og gerne vil have hjælp. Jeg synes det sejeste er at du selv kan mærke/se at du har brug for hjælp for at komme igennem det her. Dejligt at læse at du har venner og familie som altid er der for dig.
  Jeg ønsker dig alt det bedste og krydser fingre for din stædighed aldrig brænder ud. Held og lykke, glæder mig til at læse om fremskridt!

  Reply

  • Signe
   2. maj 2017 @ 6:57

   Mange mange tak Tone

   Reply

 2. Karina
  18. juli 2018 @ 17:34

  Hej Signe.

  Nu læste jeg lige din oplevelse med HM og kan på igen og der med mener ingen måde genkende det du skriver ang. hende. Jeg er en af MHś piger imover 25 år har hun holdt liv i mig ligesom gør og har gjordt med et utal af piger/kvinder som os. Ingen læge gør det hun gør , ingen steder får man den støtte man behøver tiltrods for at den eneste der kan gør en rask er en selv. Men MH og hendes personale har værktøjer man måske kan bruge , hvis man tør og vil. På hvilket behandlingssted har du mødt en læge der sider ved din seng kl. 22 om aften fordi hun har ladet dig sove ud og ikke vil vække dig ? Hvilken læge cykler hjem til dig , fordi man er enstædig ano pige der ikke vil mere ? Men hun ved at man er bange og hun kender dig ud og en , kan huske dig, tiltrods for hun har set og hørt det hele. Spørg,ål er bare hvad blanding man er og hvad dele af denne sygdom man er sat sammen af. Men tror mig ingen kan fortælle hende noget hun ej har hørt. Ingen tager det ansvar som hun gør. Hun har aldrig opgivet nogen eller sparket nogen ud . Dit tricks med vand , lodde ,sand i kommer , bælter med lod på mave , ben osv.Hun kender til det hele. Men hun venter på man selv fortæller det , da det viser tillid , så tror du du har naret hende tager du noget så grueligt fejl. Jeg er selv fløjet ind og ud af riget , jeg er en af de heldig om du vil som altid fik en seng. Jeg har også mødt en utal af piger med denne sygdom og set alle sider af den og ved om nogen hvorledes ano. Piger vil have opmærksomheden på dem , være denne her “speciel “ person , og det gør at man gør mere for at holde fast i sygdom, for hvem er man uden ? Hvem er man hvis man ikke vejer 37 kg? Folk stiller ikke krav til en når man er lille bitte, men når man vejer 50 kg ligner man jo bare alle andre .. hvem er man så ? Men jeg bliver vred når du skriver om MH som du gør, for det er ej sandt . Jeg forventer ikke at du lader mit syn på din oplevelse stå på din blog, , da jeg jo ikke er ening med dig . Men jeg ved også hvorledes denne sygdom bliver brugt til at få opmærksomhed ,men dem der råber højest eller er tyndest er ikke nødigvis dem der er værst ramt. Men din beskrivelse af MH er ikke fair og det er det største tab at hun har trukket sig pga.pension . Den vide omsorg og hjerte hun har for piger som mig , findes ikke og det er ikke noget hun har fået løn for. MH kan ikke redde en men hun har og ville være der hele vejen og samlet en op gang på gang . Men jeg håber at du finder en tålig hverdag ,hvor denne ano. ikke styre det hele, tiltrods format den altid er med en og den kan nemt vinde i nogen perioder . Men din beskrivelse af MH er så forkert og at tro du snød hende den er Go, hvis du vidste hvor mange gange jeg har ørt den slags fra de andre piger jeg har været indlagt med og mon ikke der står i dit cardex at hun afventer du fortæller det . Men alt det beste til dig .

  Reply

  • Signe
   20. juli 2018 @ 10:16

   Hej Karina, hvor ER jeg glad for du har gode oplevelser med MH. Det er jeg helt sikker på jeg også ville have haft, hvis hun altså havde stået ved hendes ord om at få mig indlagt hos hende – da vi aftalte det. I stedet fik hun mig sendt rundt på forskellige hospitaler på Sjælland. Det har gjort min tiltro til hende lig nul. Måske det giver mening for dig?.
   Omkring dét, at jeg tror jeg “har snydt hende” – måske det står i journal – men ingen har fulgt op, og jeg har ikke kunne komme i kontakt med hende.
   Alt det bedste til dig. Signe

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Videre til værktøjslinje