4 Comments

 1. Sneglen
  7. juni 2017 @ 13:43

  Men hvad gør du så nu? Du kan jo opsøge hjælp igen, hvis du er kommet til et punkt igen, hvor du gerne vil have hjælpen?

  Reply

  • Signe
   7. juni 2017 @ 13:46

   …problemet er 1) “snegl” der er ingen hjælp at hente. HVOR???? 2) jeg tror slet ikke på systemet længere… Der er kun mig selv, derfor startede jeg denne blog – for at få en ventil til alle de tanker jeg har, og forhåbentlig råbe lidt op om den manglende behandlingsmulighed, for sådan een som mig….

   Reply

 2. Sybille
  24. februar 2020 @ 21:27

  Kære Signe
  Synes det er ganske forfærdeligt, hvad du er blevet udsat for, fra sundhedssystemets side. At de ikke formår at gribe dig, i de sårbare øjeblikke, du evner at række ud. Jeg har selv lidt af alvorlig anoreksi i 10 år. Det gør jeg ikke længere. Den er, som du selv reflekterer, altid under overfladen,- truer med at atter at indfange mig , i belastede eller sårbare perioder ( eksaminer, kærestesorger, venindebøvl med mere.) men jeg har formået at holde den fra livet.
  Jeg skriver egentlig fordi, en stor del af æren tilfalder Marianne Herz, som jeg har gået hos i 20 år,- ca…hun formåede at gribe mig og har været en kæmpe støtte i alle de år, også i forhold til sygemeldinger, møder på kommunen og andre ting, hvor hun trofast er mødt op og har talt min sag, når jeg selv var ude af stand til det. Det er, af en eller anden grund, vigtigt for mig at fortælle…
  Jeg anerkender, at du føler dig svigtet af hende, og på baggrund af hvad du fortæller, forstår jeg hvorfor. Måske netop derfor, er det vigtigt for mig, at fortælle om min positive historie med hende og anoreksiklinikken på Rigshospitalet. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle have gjort eller hvor jeg havde været, havde det ikke været for hende. I dag er jeg uddannet sygeplejerske og arbejder i psykiatrien, dog ikke med spiseforstyrrede.
  Jeg ønsker dig rigtig meget held og lykke på din vej ud af anoreksiens mørke. You can do it💪🏻🙏🏻🙌🏻💕

  Reply

  • Signe
   26. februar 2020 @ 17:37

   Kære Sybille.
   Jeg glæder mig over du har god støtte i MH, jeg har så bare været enormt uheldig. Jeg har faktisk flere gange forsøgt at komme i kontakt med hende, for at få en forklaring. Men, hun er aldrig vendt tilbage. Så, hendes og mit match er nok ikke ‘ment to be’…

   Kærlige tanker til dig fra mig❤️

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Videre til værktøjslinje