Om mig

Velkommen til min blog, hvor jeg (Signe) skriver for -og med AnorekSignes ord og tanker, jeg har en alvorlig spiseforstyrrelse, som jeg ihærdigt forsøger at få bugt med – dog med en accept af at den altid vil figurere på en eller anden måde hos mig. Jeg tror jeg ville have blevet syg under alle omstændigheder, det blev så kontrollen jeg greb ud efter, og den fik så godt fat, at den nu stadig lever i mig på 16. år. Det er en ventil for mig at få skrevet, jeg håber det bliver min vej op – og inviterer jer, der har lyst til det med på denne “rejse”. Jeg vil for alt i verden ikke opfordre nogen til at “følge min vej” – og når jeg skriver så ærligt som jeg gør, og viser nogle billeder, så er det KUN for at vise hvem jeg er, og allerhelst være et skræmmebillede for nogle, som måske er på vej “min vej” eller kunne tænke på noget i dén stil.

Jeg er 36 år, jeg bor på Amager i min egen lejlighed. Jeg er født og opvokset på en bondegård nær Kalundborg. Jeg er den sidste af 3 søskende, og mine forældre har været gift i godt 40 år.

Jeg har altid været aktiv, dyrket gymnastik på højt plan. Som 19-20 årig blev jeg fanget i anoreksiens spind, det skete meget langsomt – og som 23 årig tog den rigtig fat. Det vil altså sige jeg har været spiseforstyrret i en 16 års tid. Jeg har ikke været “voksen” uden AnorekSigne…

Denne blog er AnorekSignes tanker, jeg er nemlig både Signe og AnorekSigne. Jeg vil skrive om mit liv, mine år i denne “fangenskab” i løbet af mine indlæg. Jeg har ingen tidshorisont, men jeg vil virkelig gerne bekæmpe AnorekSigne, så hun fylder mindre og mindre – denne blog er min ventil, min måde at vise og beskrive min vej ud/op/væk fra denne sindsyge trang til kontrol.

Kommentarer modtages SÅ gerne, hvis man vil være helt anonym er min mailadresse helt privat – og jeg brug den endelig.

Jeg har ikke noget facit på hvordan man bliver rask, hvordan DU måske får det bedre, jeg har kun min egen erfaring….og den er lang og sej. Jeg bliver tit spurgt “hvor lang i dit forløb er du egentlig Signe?” – tja….. godt spørgsmål, fysisk vil mange måske sige “hun er da for syg til at leve”…. dog formår jeg at have helt pæne blodprøver, ingen infektioner, og kan løbe daglige løbeture. Psykisk – jeg VED hvad der har tricket mig, jeg ved hvornår, jeg ved hvem – jeg skal dog lære at navigere i det, og lade Signe styre. Så hvor langt ER jeg? Jeg er stoppet med at veje og måle mig. Jeg er blevet bedre til at mærke Signe igen, og jeg vil i hvert fald ikke længere lade andres “målen og vejen” sive ind. Mit svar er “jeg er her, lige nu, jeg er Signe, der forsøger at ligge AnorekSigne væk – med denne blog som kanal”.

Tag pænt imod AnorekSigne, hun er følsom – men STÆDIG.