4 Comments

 1. Beth Skaaning Larsen
  29. december 2019 @ 13:43

  Kære Signe…💕
  Genkender rigtig meget din beskrivelse af dine oplevelser og følelser, her i julen… Min korte version er, at mine forældre brugte alle højtider, fridage og enhver anden undskyldning til “Nu skal vi rigtig hygge os og slappe af = indtage så mange bajere vi kan nå, inden vi tilter” og dette betyder, at jeg ikke kan finde glæde i juledagene…😥 Heldigvis har min bror og jeg et tæt, ægte og sammentømret forhold og vi hygger os sammen – RIGTIG HYGGER – med samvær, god mad og gaver en mas, til nevøen…(21 år)👍💜 med dette sagt, så ønsker jeg dig et godt og udviklende 2020 og tak for at få lov til, at “se” ind i dit liv…😉 Kærlige tanker, Beth…💜💜💜

  Reply

  • Signe
   29. december 2019 @ 14:15

   Kære Beth❤️
   Tak for din tilbagemelding – jeg er glad for at høre du har det godt med din bror.
   Må dit 2020 blive smukt og fint. Kærligst, Signe

   Reply

 2. Michelle markussen
  29. december 2019 @ 15:25

  Ved hvordan du føler….
  Jeg græd hele dagen.. Men heldigvis fik jeg en fin aften med noget familie. Og de synes det var rigtig fint at jeg selv havde grøntsags suppe med ❤️

  Du er så sej. Jeg sender dig en masse kram
  Håber 2020 bliver et godt år 💐💕❤️

  Reply

  • Signe
   29. december 2019 @ 15:28

   Åh… søde Michelle. Juleaften går vist bare ikke ‘forbi’ uden tårer, tror jeg😢
   Men det glæder mig du blev budt velkommen❤️❤️
   Sender dig mange tanker

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Videre til værktøjslinje