8 Comments

 1. Beth Skaaning Larsen
  15. december 2019 @ 12:51

  Kære Signe…😉
  Jeg så godt udsendelsen og havde – lissom du – meget svært ved at kapere den sætning…😤 Det gjorde ondt helt ind i knoglerne, at den kom ud af hans mund…😔 Jeg undres – til stadighed – over den uvidenhed, om netop de bagvedliggende grunde til at mennesker bliver fanget i anorexiens klør han udstiller og at “man” kan tænke sådan… 🙄
  Mange kærlige tanker til dig, Beth💜💜💜

  Reply

  • Signe
   15. december 2019 @ 12:53

   Tak kære Beth – knus til dig❤️

   Reply

 2. Marianne
  15. december 2019 @ 21:12

  Kære Signe,

  Jeg tænker, at Anders Aggers udtagelse må gøre lidt ondt, da det ofte er den udtagelse som en spiseforstyrret med anoreksi møder fra sine omgivelser. Men gennem udsendelsen synes jeg alligevel, at han får fortalt, at det ikke bare handler om, at anoreksipatienten ikke ønsker at blive rask… men mere om, at angsten for at slippe kontrollen og dermed spiseforstyrrelsen der gør, at den enkelte er oppe imod MEGET stærke kræfter, som end ikke børn og familie kan stille så meget op imod. For mig lå der klart et budskab i, at man skal passe på ikke at blive fanget ind i dette spil, da det kan være helt umuligt at komme ud af igen. Det handler ikke om, at den spiseforstyret ikke ønsker at blive rask… men meget mere om, hvor svært det kan være at knække koden, når først man er blevet ramt.
  Kære Signe…. jeg håber virkelig, at det vil lykkes for dig en dag at knække den forbandede koden … og komme ud på den anden side af anoreksien. Du shiner nu… men jeg er overbevist om, at du vil shine endnu mere, den dag du tør give slip. Sagt og skrevet med den største kærlighed, fordi jeg personligt ved, at det kan lade sig gøre, at knække koden. Alt det bedste til dig kære Signe. <3 <3 <3

  Reply

  • Signe
   15. december 2019 @ 21:19

   Tak ❤️

   Reply

 3. lovedarkeyedgirl
  25. december 2019 @ 19:43

  Jeg er også kun blevet mødt af den sætning. Særligt fra min mor. Hun forstår det ikke, præcis som Ander heller ikke gør.

  Reply

  • Signe
   25. december 2019 @ 19:48

   Det er så op ad bakke!
   Jeg sender dig et juleKRAM

   Reply

 4. Rie
  26. december 2019 @ 13:38

  Jeg sad tilbage med en følelse af at kvinderne blev udstillet – på en måde kun set udefra. Jeg tænkte: det her program kommer mine bekendte ikke til at forstå hverken mig eller anoreksien bedre af. Æv.
  Du beskriver så fint hvorfor; nemlig at der ikke spørges ind bag vægt og mad. Og sammenligningen med depression er spot on!
  Tak for dine refleksioner.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Videre til værktøjslinje