6 Comments

 1. Thanne Helvig
  6. december 2020 @ 19:57

  Søde Signe…. har du fået dine forældres velsignelse til at skrive noget så personligt om dem og deres ægteskab? Det håber jeg virkelig…. for mit eget vedkommende, og som værende bosiddende i deres nærområde, fik jeg da lige et par oplysninger om dem, som helst havde været foruden🤔😳

  Reply

  • Signe
   6. december 2020 @ 19:58

   Hej Thanne – det hele er beskrevet i min bog.

   Reply

 2. Helena Drewes
  6. december 2020 @ 22:13

  Tak fordi du deler noget der er både privat og sårbart. Der er så mange der sidder i samme suppedas, og vælger det pæne fremfor det rigtige, og det er noget bras for alle. <3

  Reply

  • Signe
   6. december 2020 @ 22:15

   Tak ❤️
   Det er også et svært valg, men jeg har mine forældre ‘med’ mig, vi har taget snakken om emnerne jeg skriver om inden jeg publicerer.
   Tak fordi du læser med ❤️

   Reply

 3. Nene
  10. december 2020 @ 9:43

  Kære Signe,
  Hvor er du bare modig og stærk🙏🏻 Virkelig smuk skriv, og synes der er noget at lære for os alle i dit indlæg – nemlig åbenhed og at vise vores sårbarhed❤️

  Tror vitterligt på, at vores eget liv og kontakten mellem os mennesker vil blive meget bedre, hvis vi kan finde modet til at være ærlige – og ikke blot prøve at holde på facaden!

  Jeg læser også, at du netop tager ejerskab for dit, så synes du er respektfuld over for dine forældre i din fine beskrivelse. Men alle mennesker må jo tage konsekvenserne af deres handlinger – og dine forældre må jo tage den konsekvens, at når de fejer så store ting ind under gulvtæppet, så vil det netop kunne finde vejen ud i lyset✨

  Du er en kæmpe inspiration, og hvor skriver du godt.

  Stor krammer🤗

  Reply

  • Signe
   10. december 2020 @ 9:49

   Tak kæreste du, det er jeg SÅ glad for du skriver❤️

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Videre til værktøjslinje