4 Comments

 1. Lone
  7. april 2017 @ 10:03

  Kære Signe.

  GODT skrevet – håber mange af dine venenr og nære læser dette!!! med små skridt lærer du (og jeg ) at blive bedre til at udtrykke hvordan vi gerne vil være her i verden – sige TIL OG FRA – God rejse til dig – du er på vej 🙂

  Reply

  • Signe
   11. april 2017 @ 18:36

   Kære Lone, tak for dine ord. De er gemt i hjertet.

   Reply

  • Benedikte Riisgaard
   3. maj 2017 @ 19:22

   Jeg kommer til at græde når jeg ser de billeder, jeg græder og græder og græder, jeg ønsker og håber alt det bedste for dig kære Signe.

   Reply

 2. Maibritt Kjeldgaard
  7. april 2017 @ 10:39

  <3 Søde Signe og søde Signes skygge… Jeg er kræsen, rigtig kræsen, men har også allergi… Og jeg kender det der med specielt hensyn til mine spisevaner til besøg, fest og selskaber…Og hader at føle mig i centrum bare for det… Og alkohol for pokker, nåå er du på antabus? Nej det er jeg IKKE.. Selvom hatten af for alle der er og har truffet den beslutning… Jeg er bare super kedelig hader smag og lugt af øl, sprut og kaffe, vil hellere æde Rittersport 😉 Så kære ven, både Signe 1 og Signe 2 vil uanset hvad få de der udfordringer i livet. Du kan ikke gøre alle tilpas. Jeg spiser glad og gerne med dig i byen, om du vælger at nippe, smage eller ej, tja så bliver jeg da mæt. Men lov mig, snup ALDRIG den sidste kage, chokolade eller guf på et fad og pak den ind i din serviet og påtale at du GLÆÆÆÆDER dig til at nyde den til din aftenkaffe 😉 Det der interesserer mig, er at Du føler dig rask og glad!!!
  Fortsæt du med din rejse og healing. Brug din selvkontrol fornuftigt og grib både dagen og livet. <3

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Videre til værktøjslinje