4 Comments

 1. Gitte Alving
  8. juli 2019 @ 7:46

  Seje Signe❤️
  Har du prøvet Mette Holms oppe teori?
  Det er jo dine tanker, som styrer det hele. Eller? Håber på det bedste for dig❤️
  Gitte

  Reply

  • Signe
   8. juli 2019 @ 12:39

   Hej Gitte, ja det har jeg❤️ hun er god

   Reply

 2. Helle bøfebo
  9. juli 2019 @ 23:41

  Kære Signe
  Jeg læser er og læser og mærker dig. Jeg får dårlig samvittighed , jeg bliver ked, men osse glad . Glad for de 5 kilo. Jeg vil så gerne se dig mere end jeg gør , men jeg mærker at det er vigtigere for dig at de nære omkring dig er der først. Men jeg er lige her og vil meget gerne snart se dig .
  Knus og kram H

  Reply

  • Signe
   10. juli 2019 @ 0:06

   Tak sødeste❤️

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Videre til værktøjslinje