2 Comments

 1. Solveig Nielsen
  10. august 2019 @ 10:05

  Hej Signe
  Jeg har læst dine indlæg med hjertet åbent, smilet bredt og tårerne i øjenkrogen.
  Jeg er mor til en “anoreksi-Signe”. Hun hed dog blot Anne. Hun døde i starten af juni. Efter 4 dage i koma døde hun stille i mine og sin fars arme i en seng på sygehuset. Til tordenbrag hørte hendes hjerte op med at slå.
  Min datter Anne var 29 år gammel, da hun døde. Hun har været syg med anoreksi siden hun var 17 år gammel. Desværre klarede hun den ikke trods årelang behandling og vores fortvivlede forsøg på at redde hende fra anoreksiens dødsspiral. Hun døde langsomt af organsvigt. Først satte nyrerne ud, leveren og til sidste kunne hjertet og lungerne ikke længere fylde hendes 29-kg tynde krop ud med ilt. Hun efterlader 2 små piger på 3 og 4 år, som vi skal adoptere. Deres far døde desværre ved en trafikulykke for 1 år siden. Vi savner hende så fortvivlende meget og kan næsten ikke se os ud at skulle leve uden hende, men det skal vi – både af hensyn til os selv, men allermest hendes to små døtre.

  Jeg kan læse, at din sygdom også har varet i alt for mange år. Jeg ønsker sådan for dig og dine pårørende, at du må få det bedre med tiden og at din krop ikke svigter dig for alvor. Jeg sender ingen dømmende ord eller gode råd. Jeg ved om nogen, som pårørende, hvor kompliceret denne forfærdelige sygdom er. Jeg ved også, at du er så meget andet end bare “anoreksi-Signe” og jeg håber dine pårørende også ser dette.

  De allerbedste ønsker og varme hilsener

  Solveig

  Reply

  • Signe
   10. august 2019 @ 12:15

   Kære Solveig.

   Jeg får knude i maven, af at læse om dig og jeres Anne.
   Jeg er helt mundlam, og ville ønske jeg kunne sige ‘det rigtige’ eller noget godt.

   Jeg kan kun sige, jeg vil gøre alt jeg kan for at der bliver færre slutninger som jeres, som Annas.

   Alt det bedste til jer❤️

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Videre til værktøjslinje