4 Comments

 1. Michelle Markussen
  29. december 2020 @ 14:22

  Julen blev meget anderledes i år. Uden min elskede far som jeg mistede i maj. Sad alene med min mor bevares det var hyggeligt men havde glædet mig til at være sammen med min søster, niecer og nevøer og 2 små grand nevøer på 1,5.
  Så mega nedtur jul.
  Og pga min mors alder og frygten for at miste hende har jeg valgt ikke at se andre end hende så jeg higer efter kram og nærvær. Elsker kram.
  Men det må vente

  Håber du får et dejligt nytår ♥️♥️♥️♥️

  Reply

  • Signe
   29. december 2020 @ 14:24

   Søde Michelle, kæmpe juleOGnytårsKRAM til dig fra mig❤️

   Reply

 2. Helle bøgebo
  29. december 2020 @ 15:18

  Kære Signe,
  ja julen og 2020 blev ikke som vi håbede på og drømte om , ,
  vi holdt stille jul med de to sønner , og 2 juledag var de der igen og vores farmor på 89 år som vi alle passer på , nu er det så tid til at gøre noget for os selv og vi stikker af til fyn til gode venner der osse sidder alene i år , vi vil bare have en stille fest med god mad også skål og godnat, vi passer på hele tiden så denne dag er ikke anerledes,,
  jeg savner savner savner alt og alle i denne tid , nærvær kram og knus ,, jeg savner dig og din kærlighed og varme ,,
  jeg savner at rejse og at ses,

  Jeg ønsker dig min sæde et så godt nytår og glæder mig til friheden i 2021 og til vi snart kan ses ,
  mange knus

  Reply

  • Signe
   29. december 2020 @ 15:27

   KæmpeTAK og kærlige tanker til dig❤️

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Videre til værktøjslinje