3 Comments

 1. Michelle markussen
  25. maj 2019 @ 14:01

  Årh det var med sug i maven at jeg læste rhodos. Jeg savner det sted. Mit andet hjem. Har rejst der siden 2007 og været der næsten hvert år indtil 2014 hvor min far fik en blodprop mens jeg var der. Jeg savner mine venner. Stedet. Den særlige stemning. Duften. Havet. Alt. Årh nyd det for mig også. Jeg håber så meget jeg kommer der til snart igen. Har altid været impulsiv og rejst super meget men det har angsten sat en stopper for de sidste par år
  Please kram Rhodos fra mig..
  Nyd det. Meget. Kram

  Reply

  • Signe
   25. maj 2019 @ 14:21

   Kære Michelle – sikke meget vi to har til fælles.

   Jeg nyder lidt for dig også – kram

   Reply

   • Michelle markussen
    25. maj 2019 @ 17:35

    Tusind tak 🤗🤗🤗
    Vi har vidst en del tilgælles

    Hvis du kommer i den gamle by så “hils” fra mig

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Videre til værktøjslinje