4 Comments

 1. Michelle markussen
  21. april 2019 @ 21:27

  Endnu engang tænker jeg… Det er IKK kun mig der har det sådan. At jeg ikke kan håndtere de store ændringer. Det er rart at vide at jeg ikke er alene om at føle sådan men selvfølgelig ked af at du også har det sådan
  Har en konfirmation i maj. Glæder mig. Min veninde har sagt at jeg er den vigtigste gæst. Store ord… Problemet… Har aldrig kørt til lejre. Total angst. Kender kun min veninde og hendes mand og børn… Får angst hver gang jeg tænker på det… Men dælme om angsten skal vinde. Nej….

  Du er så sej. Ja det er hårdt at måtte sige fra.. Men det er dælme også sejt at lytte til sin krop…
  Hver gang jeg læser dine oplæg får jeg en aha følelse… Signe.. Du hjælper mig på mange måder. Det vil jeg gerne takke dig for…

  Kæmpe knus

  Reply

  • Signe
   21. april 2019 @ 22:08

   Det gør mig usigelig glad, at du giver dig tid til at skrive til mig.
   Du skal til konfirmation – jeg er med dig… ❤️

   Reply

 2. Michelle markussen
  21. april 2019 @ 22:27

  Jeg har ofte lyst til at kommentere på dine oplæg men nogle gange mangler jeg ord
  Tak for at du er med mig

  Reply

  • Signe
   21. april 2019 @ 22:33

   Du må altid skrive ❤️

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Videre til værktøjslinje