2 Comments

 1. Camilla Kirstine Vemmelund
  13. april 2019 @ 19:13

  Kære Signe.
  Jeg har efterhånden helt stilfærdigt fulgt med her på siden siden den spæde start. Og jeg skriver nu, fordi jeg har nogle ting jeg med tiden har stillet spørgsmål ved, eller i al fald ønsker at få uddybet. Og de ting er desuden temmelig meget udenfor kategori ift. dette specifikke indlæg (btw: hvor er du frisk og modig!).
  Jeg tænker især på de overspisninger du meget hurtigt har nævnt og ‘smidt ind’ i dine indlæg. Jeg kunne virkelig godt tænke mig, at høre mere om dem. Få dem beskrevet/uddybet. Synes det er noget så ærgerligt at selvom spiseforstyrrede i højere grad i medierne indvier “os andre” i deres liv, tanker m.v. så er det yderst yderst sjældent de berører emnet overspisning – som jeg egentlig oplever er en del af livet for stort set alle med en spiseforstyrrelse (om det så er den ene eller anden diagnose). Og hvad er en overspisning i det hele taget i dit hoved /for dig / fra dit perspektiv? Fordi alt er jo relativt og umiddelbart er min tanke, at en overspisning for dig, bare er et almindeligt måltid for os andre – altså sådan størrelsesmæssigt.
  Det andet jeg har undret mig over, er noget du også kort har nævnt sporadisk og uden forklaring: dit forhold til dine søskende som jeg fornemmer er indviklet. Det vil jeg virkelig også gerne høre om. Og især om det er blevet problematisk pga. sygdommen eller der ligger andet til grund?

  Tusinde tak fordi du modigt deler livet med os andre. Hæng i !

  Alt det bedste

  Kirstine

  Reply

  • Signe
   13. april 2019 @ 19:22

   Kære Kirstine.
   Tak for dine spørgsmål. Jeg vil rigtig gerne svare dig.
   Skriv evt til mig på mail, så svarer jeg dig mere specifikt og præcist.
   Kærlig hilsen Signe❤️

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Videre til værktøjslinje