2 Comments

 1. Lillelyng
  26. juli 2017 @ 23:17

  Hej med dig!
  Jeg er selv en pige der lider af anoreksi. Jeg har været helt (helt) nede i kulkælderen, men er endelig, meget langsomt, bevares, på vej i den rigtige retning. Jeg her skrevet et indlæg, hvor jeg bl.a. Har nedskriblet mine dybeste tanker og følelser omkring hvordan jeg egentlig går og har det nu. Det ville betyde rigtigt meget, hvis du kunne have lyst til at læse med.
  Du har sikkert ikke lyst til at læse er ubetydeligt indlæg, fra en ubetydelig pige, med en lille ubetydelig blog. Men hvor Inter viver, intet vinder, som man siger. Så jeg forsøger alligevel.
  Al god vind til dig.
  Kram herfra

  Reply

  • Signe
   27. juli 2017 @ 7:52

   Hej du. Hvor dejligt du skriver til mig, og jeg vil bestemt læse dine tanker- du må aldrig negligere dem. De er dine og de er VIGTIGE. Ikke spor ubetydelige. Kærlige knus Signe

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Videre til værktøjslinje