8 Comments

 1. Michelle markussen
  25. marts 2019 @ 19:02

  Uh… Forstår dig godt. Jeg har gået hos min fantastiske psykolog i 1,5år.. Er slet ikke parat til at slippe hende. Tit spørger folk mig:jamen sker der overhovedet fremgang??? Ja bitte små men sådan er det

  Jeg håber at du måske kan finde en løsning med Pia C. Og jeg ønsker dig alt det bedste. Du er så super sej. Sender mega store kram din vej

  Reply

  • Signe
   25. marts 2019 @ 19:11

   Ja, for nogle er psykolog/terapeut det samme som en vitaminpille…. jeg har fortsat aftale med Pia, dog går der længere tid mellem vi skal ses. Og det er helt fint. Knus tilbage Michelle

   Reply

 2. Lis
  27. marts 2019 @ 18:55

  Kære S. Jeg kan ikke lade være med at kommentere på, at jeg synes det er trist at der skabes (meget urealistiske) forventninger om at svære og langvarige psykiske vanskeligheder kan løses eller forsvinder på relativt få gange. Så kan man meget nemt komme til at føle sig endnu mere utilstrækkelig og forkert. Som et menneske der ikke har øvet sig nok, eller af en helt særlig slags som ikke engang responderer positivt på terapien og derved i værste fald kan føre til magtesløshed og opgivelse og mange selvkritiske tanker. Jeg ved selvfølgelig ikke hvad du er blevet lovet så det er jo bare mine tanker. Godt at du alligevel synes at det har været et forløb som har været hjælpsomt og hatten af for at du bliver ved at arbejde for at blive mere fri og langsomt får fornemmelse for at at være mere dig🙏

  Reply

  • Signe
   27. marts 2019 @ 19:02

   Kære L.
   Hvor er jeg glad for du skriver det du gør – for du har ret, jeg føler mig så forkert og mislykket. Men, det er bare altid et ‘forløb’ jeg bliver tilbudt… ingen synes at kunne vente på en langvarig proces. Der skal resultater på bordet (ellers er jeg ikke rigtig)….

   Reply

 3. Lis
  27. marts 2019 @ 19:28

  Ja så trist at du står tilbage med det og faktisk er det dem det stiller os i udsigt at feks svære angstproblematikker kan løses ved et kort forløb som er helt forkerte på den 😔

  Reply

  • Signe
   27. marts 2019 @ 19:52

   Ja. Det er så forbandet! 😢

   Reply

 4. Helle bøgebo
  28. marts 2019 @ 11:41

  Kære Signe
  jeg kan ikke se et formål med at sætte en tidsbegrænsning på et så vigtigt forløb . Der er jo ikke tid på livet og sindets knuder .
  Jeg syntes du er så sej at du deler det med alle os , og samtidig altid er der for dem der har det svært .
  Jeg er stolt af det du har opnået og det er en ære at have dig i mit liv , knus

  Reply

  • Signe
   28. marts 2019 @ 12:34

   Søde Helle, TAK❤️ du er så sød. Knus

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Videre til værktøjslinje