Hamam’eNAM

Signe AKA AnorekSigne

Signe AKA AnorekSigne

Jeg er i Side, Tyrkiet. Stort set hver april og november eller januar holder jeg mine ferier. Foråret plejer at være sammen med min bedste og ‘gamleste’ veninde, nu er der gået lidt ‘familie-nyt sommerhus-jeg må hellere holde mine 5 ugers ferie sammen med dem’ i den for hende…. så i år er jeg alene afsted. Det er lidt mærkeligt, liiiiiiiidt tomt – for Ise og jeg er gode til at rejse sammen. Vi behøver ikke sidde lårene af hinanden, vi kan foretage os forskellige ting i løbet af dagen – vi mødes altid til aften, drinks, mad, skiften tøj (læs dulle os lidt op), kortspil, lidt flere drinks, Mads og Monopolet podcast fra telefonen….. det var sgu hyggeligt. (TAK for ….er det 7 gode år vi har gjort det, Ise?)

Nå, men i år fandt jeg en billig tur til Side – og her er virkelig skønt. Vejret har jeg i dén grad været heldig med – det er en virkelig vigtig faktor – for jeg æælsker at “tanne” (læs, ligge og stege) jeg føler faktisk jeg slet ikke har HAFT nogen ferie, og panikker helt barnligt hvis der er skyer mere end 2 ud af de 6-7 dage.

Jeg er enig med den gode gamle H.C Andersen, at rejse ER at leve. Nå flyet letter, faktisk fra jeg har checket ind og gået gennem paskontrollen befinder jeg mig i et ustadigt nirvana…. mine batterier har fundet kontakten og strømmen SUSER ind i mig.

Tyrkiet viser sig fra sin bedste side, sælgerne er slet ikke så klæbrige som de plejer, jeg kan faktisk gå rundt uden at blive hevet i og uden tilråb a la “billigere en BILKA”. -for første gang går jeg den første formiddag i hamam. Det er da tudeTosset! At jeg ikke har gjort det før.

Jeg ankommer om natten, og i bussen til hotellet får jeg bestilt Hamam til morgenen efter. Jeg bliver hentet af sød chauffør, kørt til læks spa, udleveret sutter, badekåbe og ind i første sauna med mig. Så en dampsauna, så smøres ind ler/alge, vaske vaske af, alm sauna igen. SÅ kommer der en meget meget hyggelig mand og fortæller han kun skal skrubbe mig, der er en dame der skal massere – “så ikke bange lille ven” forklarer han let læspende på et tysk/engelsk/kropssprog – som jeg smiler stort af.

Jeg bliver skrubbet, og vasket i sæbebobler OOOOOG han snakker og snakker….. men yderst dejligt er det, dét skal han have. Kender I ikke det, man har måske fået købt sig en lidt grov handske/svamp derhjemme og forsøger at få skrabet lidt døde hudceller af i bruseren…? Dét her, er gange en milliard! Et andet menneske gør det for dig, han klovner og charmerer sig samtidig – jeg er fan. Da han synes jeg er så fin som en “kleine pink pig” som han siger, bærer han mig nærmest ind på briksen, hvor en dame venter. Jeg bliver æltet blidt – men tilpas fast – og hovedbunden glemmer hun så absolut heller ikke.

3 timer, ulækkert lag dødehudceller og nu en lyserød lille Signe senere er jeg i dén grad parat til sol, opladning af batterier og måske snakke lidt med de andre på hotellet…

 

Hej hej fra lobbyen

Kærlige tanker til jer alle,  Signe

Del dette blogindlæg
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

1 kommentar til “Hamam’eNAM”

  1. Marcel Kristiansen

    Hej jeg synes det er godt gået du står frem på TV selvom jeg ikke kender dig så er jeg meget meget stolt af dig jeg håber du kommer igennem det og bliver meget meget stærk jeg vil meget meget gerne støtte dig jeg synes du skal have en godt liv smukke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.