9 Comments

 1. Beth
  8. januar 2019 @ 14:39

  Kære Signe…
  Tak for dine tanker og ja, desværre skelner mange i systemet til tal og statistikker og glemmer – ganske uden at overveje om det kunne være anderledes – mennesket, som jo er det centrale… Jeg bliver så glad på dine vegne over og råber kæmpe tillykke med din 1-0 føring over AnorekSigne…👏👏👏
  Du er et forbillede og jeg vil suge til mig, af dine tanker, oplevelser og, ikke mindst, dine sejre…
  Kærlige tanker til dig, Beth…💜💜💜

  Reply

  • Signe
   8. januar 2019 @ 15:57

   Kære Beth. Tusind tak ❤️

   Reply

 2. Helle bøgebo
  8. januar 2019 @ 22:47

  SMUKKE SIGNE. SÅ SMUK OG INTENS ET BLIK DER BORER SIG IND I MIG OG MIT GL HJERTE
  Jeg bliver helt væk i dit blik og glemmer alt om din vægt og alt det jeg ved du slås med . For du er for mig Signe som jeg holder så meget af. Ja jeg er da glad for de to kilo , men kun hvis du er. Jeg kan ikke glæde mig over noget der ikke gør dig glad. . Hver dag beder jeg til din angst bliver mindre og du bliver mere Signe . ❤

  Reply

  • Signe
   9. januar 2019 @ 6:57

   Tak sødeste Helle❤️

   Reply

 3. Michelle
  9. januar 2019 @ 19:02

  Jeg følger dig trofast. Så dig til bog messe og skal helt sikkert læse din bog
  Jeg har selv lidt af en spiseforstyrrlse i 11 år. Det er det eneste jeg kan kontrollere. Min trygge boble. Det er svært at give slip. At læse dine indlæg giver mig håb. Tro.
  Jeg syntes du er så mega sej. 1000 kram din vej

  Reply

  • Signe
   9. januar 2019 @ 19:11

   Tusind tak kære Michelle. Skriv endelig mail, hvis du vil købe en signeret bog. Knus Signe

   Reply

 4. Michelle
  9. januar 2019 @ 19:14

  Det vil jeg meget gerne. Skal bare lige vente til efter d1. 2

  Reply

  • Signe
   9. januar 2019 @ 19:59

   Du skriver bare ❤️

   Reply

 5. Michelle
  9. januar 2019 @ 20:08

  Tak 💕

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Videre til værktøjslinje