11 Comments

 1. Beth
  8. januar 2019 @ 14:39

  Kære Signe…
  Tak for dine tanker og ja, desværre skelner mange i systemet til tal og statistikker og glemmer – ganske uden at overveje om det kunne være anderledes – mennesket, som jo er det centrale… Jeg bliver så glad på dine vegne over og råber kæmpe tillykke med din 1-0 føring over AnorekSigne…👏👏👏
  Du er et forbillede og jeg vil suge til mig, af dine tanker, oplevelser og, ikke mindst, dine sejre…
  Kærlige tanker til dig, Beth…💜💜💜

  Reply

  • Signe
   8. januar 2019 @ 15:57

   Kære Beth. Tusind tak ❤️

   Reply

 2. Helle bøgebo
  8. januar 2019 @ 22:47

  SMUKKE SIGNE. SÅ SMUK OG INTENS ET BLIK DER BORER SIG IND I MIG OG MIT GL HJERTE
  Jeg bliver helt væk i dit blik og glemmer alt om din vægt og alt det jeg ved du slås med . For du er for mig Signe som jeg holder så meget af. Ja jeg er da glad for de to kilo , men kun hvis du er. Jeg kan ikke glæde mig over noget der ikke gør dig glad. . Hver dag beder jeg til din angst bliver mindre og du bliver mere Signe . ❤

  Reply

  • Signe
   9. januar 2019 @ 6:57

   Tak sødeste Helle❤️

   Reply

 3. Michelle
  9. januar 2019 @ 19:02

  Jeg følger dig trofast. Så dig til bog messe og skal helt sikkert læse din bog
  Jeg har selv lidt af en spiseforstyrrlse i 11 år. Det er det eneste jeg kan kontrollere. Min trygge boble. Det er svært at give slip. At læse dine indlæg giver mig håb. Tro.
  Jeg syntes du er så mega sej. 1000 kram din vej

  Reply

  • Signe
   9. januar 2019 @ 19:11

   Tusind tak kære Michelle. Skriv endelig mail, hvis du vil købe en signeret bog. Knus Signe

   Reply

 4. Michelle
  9. januar 2019 @ 19:14

  Det vil jeg meget gerne. Skal bare lige vente til efter d1. 2

  Reply

  • Signe
   9. januar 2019 @ 19:59

   Du skriver bare ❤️

   Reply

 5. Michelle
  9. januar 2019 @ 20:08

  Tak 💕

  Reply

 6. EM
  26. maj 2019 @ 19:02

  Jeg er enig i at der er meget fokus på vægt og tal og “effekt-måling”. Men når det er sagt, så synes jeg der mangler nuancer i den kritik der kommer rundt omkring ift. behandlingsformer til spiseforstyrrede. Jeg hsr selv prøvet lidt af hvert (ca alle steder i region h!) og tidligere havde jeg helt samme holdning som du. Men efter en pause fra “systemet” og forsøg med andre former i andre regier, kom jeg tilbage i offentlig behandling. Og jeg oplevede (oplever) jeg en ændring i deres tilgang, positivt. Nej, de er ikke i mål, men det er bedre og der er mere plads til individet end jeg oplevede tidligere.
  Jeg har også strittet totalt på det med vægt og tal – og jeg er helt enig i at det fylder for meget endnu – men jeg ser bare også nu, hvor vigtigt det er netop at konfrontere det fremfor at undgå det i behandlingen. I min behandling (den seneste i offentligt regi), har jeg lært at det, at blive konfronteret med det skide tal i behandlingen, er vigtigt for at lære stille og roligt, at det tal faktisk ikke er farligt. At det netop bliver mindre angstfuldt og tabu at forholde sig til, og så bliver der bare mere plads til at tale om og arbejde med det, der er vigtigt – hvordan man har det. Det ene udelukker ikke det andet, og det oplevede jeg heller ikke det gjorde fra deres synspunkt i mit behandlingsforløb.
  Jeg følte mig tværtimod set som et helt og ligeværdigt menneske, som havde udfordringer – som de kunne støtte mig i i et samarbejde mellem os.

  Det var ikke rosenrødt og der er KLART ting jeg er uenig i ift. den måde behandlingen er skruet sammen, men for mig er det nuanceret. Og jo mere man italesætter holdninger mv. både generelt og særligt også i behandlingsrummet, jo mere er det muligt at møde hinanden – også i uenigheden.

  Bare lige lidt tanker herfra…

  Reply

  • Signe
   28. maj 2019 @ 10:28

   Hej EM
   Jeg er helt med på at vi ikke skal lukke øjnene for hvad vi vejer, det jeg er så forbandet træt af er, at det tal er det afgørende for hvad der videre sker. Hvad behandlingsmulighederne er.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Videre til værktøjslinje