1 Comment

  1. Mia
    14. januar 2019 @ 9:25

    Hej Signe, jeg er så rørt over dine ord. Jeg har selv været syg af spiseforstyrrelse i virkeligt mange år og du beskriver virkelig det på en måde, så jeg kommer til at huske tilbage på, hvordan angsten og tvangstanker og handlinger har fat i en. Jeg fornemmer, at du har en virkelig stærk vilje og elsker din humor. Det hjalp mig i sin tid med meget små skridt langsomt at overvinde og vende tankerne om vægt og tal. Jeg arbejder stadig med at vende mine negative tanker mange gange hver eneste dag. Især i øjeblikket, hvor jeg er ramt af stress. Det er en rejse, der varer hele livet og giver små lykkebobler undervejs heldigvis. Tak for at du deler din rejse.

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Videre til værktøjslinje