6 Comments

 1. Beth
  25. januar 2019 @ 12:38

  Kære Signe…
  Jeg har det på præcis samme måde… Kan IKKE med, at folk ikke svarer og ja, det kan gøres på et split sekund…
  Jeg ved godt, at jeg er mere sensitiv end andre, når det kommer til at føle mig afvist eller svigtet, pga min opvækst, men det er stadig ikke – for mig – i orden at undlade at svare… Ikke at folk skal sidde klar ved tasterne, når jeg sender en sms eller lægger en besked… For mig, handler det om simpel respekt for det andet menneske, at man lige giver til kende, at man HAR læst/hørt beskeden…
  Derudover er jeg såååå glad på dine vegne, over den skønne oplevelse, det lyder til, at du har haft med din mor…
  Kærlige tanker, Beth…💜

  Reply

 2. Michelle markussen
  25. januar 2019 @ 16:27

  Uh kender det så godt og de dumme undskyldninger der følger med… Det tager ingen tid lige at svare… Bare kort. Og har man tid til at læse en besked har man også tid til et kort svar så et helt enig med dig. Må indrømme at jeg er nået til et punkt i mit liv hvor jeg er ved at mærke efter hvilke venner der er gode for mig og hvem der ikke er. Det er svært men kan mærke at det er tid
  Glad for at du havde en god dag med din mor. Hun lyder som en skøn mor. Kram hende fra mig næste gang du ser hende
  Og varme tanker og knus til dig. Du er så stærk og jeg smiler med dig når det går godt og græder med dig når det ikke gær6
  Du er en ener 💖

  Reply

  • Signe
   25. januar 2019 @ 17:52

   Kæreste Michelle – åhhhh, jeg tuder lidt nu jeg læser din besked. Tak. Du kan BANDE på jeg hilser min mor.
   ❤️til dig

   Reply

 3. Sommer
  28. januar 2019 @ 0:05

  Kæreste Signe..og alle I andre😊

  Tusind tak for din ærlige blog og for alle dine tanker og følelser.
  Jeg håber, vi hører mere til din forløb med kognitiv terapi..jeg prøver virkelig at tage alle dine oplevelser med den form til mig. Det er en kæmpe hjælp både at høre, hvad der udfordrer, og hvad der hjælper..begge dele bidrager til SÅ meget hos mig, så tak tak tak😊.

  Og ja…i forholdet til det med svar. Det er virkelig utroligt, hvis meget det kan komme til at fylde hos én. Jeg øver mig virkeligt i at huske, at jeg,på grund af mit lave selvværd, faktisk følger det mønster du også beskriver Signe. Først…nå, det må de da selv om, og så bliver jeg mega ked af det, selvbebejdende, føler mig uelsket, uønsket og ensom. Men altså, jeg kender jo egentligt også selv alle de der situationer, hvor jeg svarer folk i mine tanker men først flere dage senere i selve beskeden🙈😊. Det er jo bestemt ikke pga. manglende kærlighed til dem men simplethen, fordi jeg lige læste beskeden på farten, hvor jeg ikke lige kunne svare. Jeg fortæller så altid mine veninder, at det simpelthen ikke er fordi jeg ikke vil dem..og det er de også rigtig gode til at gøre, hvis situationen er omvendt.
  Jeg håber, at du kan gøre det samme med dine veninder. Men man er sårbar i de situationer..men det er jo det vi skal turde, og ja, hvis de så ikke kan møde dig der, så har du helt ret i, at så skal man måske overveje venskabet.

  Du er alt for fantastisk til at gå med en følelse af at være uønsket..,ja det er vi vel egentligt alle sammen :-).

  Kæmpe knus herfra

  Reply

  • Signe
   28. januar 2019 @ 10:32

   Kære Sommer, du har så ret.
   Jeg har fuld forståelse for når dagen flyver, det gør den skam også for mig – men, hvis jeg har et ‘spørgsmål’ hængende…. så sidder det alligevel lidt i mig, og jeg får svaret.
   Knus til dig

   Reply

   • Sommer
    28. januar 2019 @ 16:04

    Og det er også det eneste rigtige at gøre :-).

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Videre til værktøjslinje