13 Comments

 1. Helene Karkov kobbersmed
  4. maj 2017 @ 10:53

  Hold fast hvor er du bare helt utrolig sej, og modig!!!! Jeg hepper så meget på dig og jeg håber at du hver dag hver time vil vælge at være Signe med alt det mod og og den sårbarhed , ærlighed som du udstråler i dag!! Hvor er du sej! Jeg hepper i den grad på dig og vil følge din blok.
  Mange kærlige tanker fra Helene

  Reply

  • Signe
   4. maj 2017 @ 13:44

   Mange tak Helene, dine “heps” er jeg meget glad for

   Reply

 2. William
  4. maj 2017 @ 12:45

  Kære Signe
  1000 tak fordi du stiller op i medierne og gør opmærksom på denne sygdom. Sikke et mod og stor respekt herfra. Jeg synes virkelig der er brug for et langt større fokus på sygdommen og dens konsekvenser. Det er ikke meget man hører om den. Håber at det vil ændre sig med din medvirken.

  Pas godt på dig selv med håb om at du en dag får bugt med anoreksien.

  Varme tanker
  William

  Reply

  • Signe
   4. maj 2017 @ 13:43

   Mange tak William – din besked gør mig meget glad.

   Reply

 3. Erik Kirknel
  4. maj 2017 @ 13:11

  Godt gået Signe, modet har Du, og jeg forstår dine forældres reaktioner
  Men jeg tror at Du er robust nok til at følge din vej

  Mvh

  Reply

 4. Camilla
  4. maj 2017 @ 13:52

  Kære Signe, jeg bliver helt blæst bagover af dit mod og din vilje. Hvor er det nogle stærke billeder, og vigtige – også for dig. Jeg forstår dine forældres bekymring. De vil gerne passe på dig, som forældre jo skal. Dog tror jeg, at du har taget et vigtigt skridt mod, hvor Signe uge for uge, får mere plads end AnorekSigne. Jeg ønsker dig al mulig lykke og succeser på din vej. Kæmpeknus og skulderklap fra Camilla

  Reply

  • Signe
   4. maj 2017 @ 16:16

   Kære Camilla – mange tak. Dine skulderklaps kan jeg mærke, og de gør mig godt. Knus Signe

   Reply

 5. Tilde
  5. maj 2017 @ 15:28

  Kære Signe
  Sikke sej og modig du er! Du er godt nok stærk! Jeg håber alt det bedste for dig og vil følge med i din kamp, for jeg kan ikke andet end være sikker på, at selvfølgelig kan Signe klare alt! Alt held og lykke herfra <3

  Reply

  • Signe
   5. maj 2017 @ 16:26

   Kære Tilde
   Tusind tak for din opmuntrende og meget søde besked. Den er jeg glad for

   Reply

 6. Louise Jespersen
  6. maj 2017 @ 21:58

  Kære Signe,

  Hvis ‘heps’ hjælper, sender jeg gerne en hel bunke din vej.
  Jeg er ked af at se hvad anoreksien har gjort ved dig, men jeg genkender din stædighed -og håber den hjælper dig ud i solen, hvor du trives.

  Kærligst,
  Louise, OD-01 <3

  Reply

 7. Loiusa
  13. maj 2017 @ 6:17

  Har selv været anoreksi pige som ung ?Flot at du står frem og hjælper andre på vej ?Idag er jeg , faktisk 10 kg for tyk , hvilket er fordi mit stofskifte er ødelagt pga sygdommen ?Jeg håber inderligt at du blir rask og kan se ud fra dine oplæg , at du på rigtig vej . Det værste var ofte folks uvidenhed omkring sygdommen som f.eks hvorfor spiser du ikke bare osv ?Sygdommen slipper aldrig helt ( tankemønstret omkring mad ) der vil man ofte stadig være ” anderledes” men man kan styre det ?Stort knus herfra

  Reply

  • Signe
   13. maj 2017 @ 10:32

   Kære Louisa.
   Tak fordi du skriver og fortæller mig om ‘dit liv’ – der er bump på vejen…. ikke?
   Håber du hænger i, knus fra mig❤️

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Videre til værktøjslinje