4 Comments

 1. Sara
  5. december 2018 @ 16:57

  Kære Signe. Jeg har lige læst dit indlæg . Og tårerne løber ned ad kinden på mig. Jeg kender mønstret men jeg var lang tid om at komme til at kende det. Jeg kender også til hvad en opringning enten fra venner til mig eller fra mig til venner kan gøre for at belyse for mig selv at jeg er på vej ned ad den forkerte sti. At andre spørger kærligt og ikke -dømmende hvordan går det.Jeg er glad for at læse her at jeg ikke er alene. Jeg tror ike jeg ville brydemig om at siddei en selvhjælpsgruppe og ville nok heller ikke lytte efter som jeg gør her. Tak og håber ikkekomentaren er for rodet.

  Reply

  • Signe
   5. december 2018 @ 18:29

   Kære Sara, jeg er glad for du føler en genkendelse – og du er slet ikke alene. Jeg er faktisk rigtig glad for du får så meget ud af mit indlæg (som jeg selv frygter er FOR rodet) – men, sådan er vores tanker vist.
   Vi falder alle, men med tiden slår vi os mindre. Kh Signe

   Reply

 2. sara
  6. december 2018 @ 11:08

  Hej igen
  Jeg har fået det oaky med at blive ked af det og lægge mig.Og man behøver jo ikke ligge i 14 dage

  Reply

  • Signe
   6. december 2018 @ 19:19

   Lige nøjagtig. Nogen gange skal dynen også passes

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Videre til værktøjslinje