2 Comments

 1. Michelle markussen
  3. marts 2019 @ 9:08

  Årh det bringer minder og sorg frem
  I 1993 da jeg var 14 årmistede jeg min elskede farmor. Hun var mit et og alt. Jeg savner hende hver eneste dag og besøger tit hendes grav og snakker med hende. Hun var det fineste menneske. Ved at hun er min skytsengel. Det trøster mig
  . Har hendes fødselsdato tatoveret på min arm ikke hendes dødsdato da hun stadig lever videre i mig
  Og kære Signe. Er sikker på at din mormor ville gøre præcis det samme som hun gjorde Hvis hun oplevede hvor syg du blev. Det er ubetinget kærlighed. Hun lyder til at have været et fantastisk varmt menneske
  Er sikker på at hun stadig er med dig på en eller anden måde
  De varmeste tanker herfra

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Videre til værktøjslinje